Gânduri despre viață

Iubirea vibreaza

Lumina curge, albastrul straluceste, stelele zambesc, soarele si luna se intalnesc,iubirea apare. Ea apare atunci cand o intelegi, cand esti pregatit sa o primesti in viata ta, cand inveti sa o pretuiesti. Este un lucru rar si doar cei intelepti au invatat sa priveasca dincolo de stele, sa renunte la orgolii si sa primeasca cu bratele deschise binecuvantarile unei iubiri, ei detin cheile catre adevarata fericire.

Iubirea exista dincolo de timp si spatiu, iubirea este in tine, in cel din fata ta, in orice privesti.

Cand iubesti, inveti ca nimeni nu este perfect, nu ceri nimic in schimbul iubirii tale, pur si simplu iubesti. Cand iubesti, il simti pe cel de langa tine, ii smiti dragostea, ii simti atingerea, dicolo de universuri si lumi paralele. Il simti si el te simte, sunt doua lumi paralele care se intersecteaza pentru a crea momente unice, de fericire, de implinire. Exista o legatura dincolo de timp si spatiu care nu poate fi distrusa…poate doar de orgolii. Nu stii de unde apare fericirea sau tristetea, stii doar ca ele apar si dispar si nu au legatura cu tine, au legatura cu el, pentru ca legatura formata este atat de puternica incat o lacrima va curge in doi si un zambet va fi impartit intre doua trupuri.
Iubirea nu inseamna sa ii dai celui de langa tine totul, iubirea inseamna sa poti sa spui nu cand stii ca are nevoie sa invete singur, sa il lasi sa cada fara sa il ajuti, dar sa fii mereu acolo, langa el, ii zambesti cand e trist, ii intinzi mana cand cade, il ti in brate cand este ranit, ii bandajezi ranile in tacere fara sa judeci, doar esti acolo, tu si dragostea ta, doua universuri care se unesc.
A iubi inseamna a darui, a te darui pe tine, fiecare bucatica din tine, fara bariere, fara teama de a fi judecat, fara orgolii. Oare cati dintre noi iubim?

Iubirea apare atunci cand invatam sa daruim, cand suntem atenti la nevoile celui de langa noi, cand invatam ca dincolo de eu exista si noi, cand intindem bratele pentru a invata sa fim doi. Controlul nu are ce cauta intre doi oameni. Cand exista Dumnezeu nu exista control, cand exista control nu exista Dumnezeu. Si ce este o relatie fara ghidarea si ajutorul lui Dumnezeu? Ramane doar orgoliul, doi oameni care se ranesc.
Iubirea te ridica si te invata sa nu ranesti. Iubirea te invata sa fii tu, sa te manifesti in cea mai frumoasa forma a ta.

 

No Comments
Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *