Femeie

Regasirea

M-am pierdut pe mine de atatea ori pentru a ma regăsi mai buna, mai blândă, mai puternica.

Am renunțat la mine de atatea ori incat am încă rani deschise care așteaptă sa fie vindecate.

M-am certat pentru atatea momente în care mi-am spus ca nu am fost suficient de buna,  suficient de puternica, încât acum imi este frica sa mai fac lucrurile fara a cere o părere.

M-am abandonat în atat de multe locuri reci și întunecate pentru a ajuta alte fiinte dragi din viata mea, încât  am inghetat tot așteptând sa ma întorc la mine, sa imi dau  o mana de ajutor.

Am renunțat la dorintele mele pentru a aduce fericirea in viata altora.

Am uitat de mine, am uitat cine sunt, de unde vin și care este drumul meu, care sunt dorintele mele, ce ma face fericita.

Dar m-am întors înapoi, la mine, la fetita lăsată intr-un colt, la fetita pe care undeva, cândva am uitat sa o mai ascult,  la copilăria mea, la cea care eram candva. Ea mi-a spus atunci ce își dorea de la viata, cum vroia sa fie viata ei, dar eu nu am vrut sa o ascult. Cei din jurul meu știau mai bine decât o fetita, am crezut eu atunci si am uitat….am uitat sa fiu fericita.

Dar m-am întors. M-am întors la mine, femeia, si am început sa ma ascult, am început sa observ in jurul meu ce ma face fericita si ce nu, cine este langa mine si cine nu, am invatat incet, incet sa ma iubesc, sa am grija de mine.

Si drumul este încă lung pentru ca ranile au fost adânci. Dar încă invat sa ma iubesc, încă invat sa ma cunosc.

Fetita frumoasa de atunci a devenit femeia de acum. Eu sunt cea care a fost și cea care este.

No Comments
Share:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *