Gânduri despre viață

Un bun șofer conduce înțelept

Viața este un drum minunat, care duce acolo unde vrei tu sa ducă.

Traficul este destul de intens la orice oră, uneori vin spre tine chiar și din contrasens. Atunci înveți să zbori pentru a trece peste sau să mergi underground. Asta este frumusețea vieții. Poți să mergi pe sus sau poți să mergi pe jos, atunci când întâmpini un obstacol. Nu te plictisești deloc.:) Tot timpul înveți ceva nou.

Faci greșeli,  nu e nici o problemă. Întotdeauna există o soluție. Trebuie doar să te ridici, te scuturi puțin și privesti in jur. Întotdeauna este o cheie de ieșire. Divinitatea ne lasă mereu o portiță prin care putem ieși.

Îmi amintește de un exercițiu care se facea în trecut în Egipt pentru iluminare. Se spune că piramidele erau trepte in evoluția ta ca și spirit,  folosite de Marii Maestrii ai acelor vremuri. În fiecare din ele era un test, pe care tu ca si spirit erai nevoit să îl treci pentru a ajunge la iluminare. Într-una din ele era o apă în care era un crocodil. Mulți se pierdeau cu firea si ajungeau până la urmă…hrană. Cei care își păstrau detașarea observau la capăt o ușița mică prin  care ieșeau la suprafață în altă parte a piramidei. Finalul traseului. Trecerea la testul urmator.:)

Mereu este o ieșire, o lumină mică care strălucește, așteptând tăcută sa o vezi.

Dar există și o cheie. Cheia este înțelegerea, iubirea și iertarea. Asta este cheia pentru a trece la următoarea piramidă din viața ta. Care este scopul? Ridicarea ta ca și spirit, urcarea către o nouă treaptă a conștiinței. Pentru că acolo sus este atât de frumos! Și lumea se vede altfel și soarele luminează altfel. Pentru că apare înțelegerea, înțelegerea planului din viața ta. Când ți se permite să înțelegi de ce treci printr-o situație e mult mai ușor să depășești acel mic obstacol.

Viața este un drum frumos, care aduce atât de multă bucurie și fericire, daca stii cum să conduci.

Alege să fii fericit! Alege să fii un bun șofer.🙂

1 Comment
Share:

1 thought on “Un bun șofer conduce înțelept”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *